FIT FUNCTIONAL FYSIO

Sporten onder begeleiding van fysiotherapeuten (in opleiding). Bij Fit Functional wordt er veel waarde gehecht aan medisch onderzocht en verantwoorde trainingen met daarbij de juiste trainingsmethodes. Chris is afgestudeerd fysiotherapeut en Daan, Melle en Lisa volgen de studie tot Fysiotherapeut aan de Paramedische Hogeschool Eindhoven.

De kennis die onze trainers en trainsters dagelijks opdoen in het fysiotherapeutische werkveld en tijdens de studie wordt direct toegepast in de trainingen en de Fit Functional trainingsmethode.

Door de fysiotherapeutische vaardigheden en kennis beschikken wij over de nodige connecties met fysiotherapeuten in de omgeving. Door een vlotte en professionele manier van communiceren met fysiotherapiepraktijken in regio Veghel, kan er in samenwerking met een van onze trainers direct worden gewerkt aan een goede en verantwoorde (herstel)training.

Wij bieden momenteel nog geen fysiotherapie aan en zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Wel geven wij medische trainingsgroepen.
Voor meer informatie kun je gerust eens met ons contact opnemen.