FIT FUNCTIONAL OUTDOOR

KINDERFEESTEN

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig, wil jij de meest bijzondere dag van jouw kind niet zomaar voorbij laten gaan en is jouw zoon of dochter (een beetje) sportief ingesteld? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk groot (sportief) feest.

Een 100% op maat gemaakt kinderfeestje. In overleg kiezen wij samen het thema. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk!

De kinderfeesten worden normaal gesproken op onze buiten trainingslocatie gegeven. Mochten jullie een voorstel hebben om het kinderfeest op een andere locatie te laten plaatsvinden, dan is dat altijd bespreekbaar.

 

Lijkt dit jullie een leuk idee?

 

Neem dan snel contact met ons op en wie weet heeft jouw zoon of dochter binnenkort de leukste dag van zijn of haar leven!

Β 

πŸ”« Soldaten
πŸ₯‡ Olympische Spelen
⚜ Piraten
🐎 Het Wilde Westen
🎳 Mini-games
🦧 Dieren
πŸŒ€ Waterspellen
πŸš— Mario Kart.

RECREATIE

Wat houdt Fit Functional Outdoor recreatie nou precies in? Wij verzorgen de leukste sportieve activiteiten op campings. Denk hierbij aan pijl en boog schieten, voetbal toernooitjes, apenkooi, tafeltennistoernooitjes, waterpolo enz. In samenwerking met camping β€˜Het Goeie Leven’ in Eerde zijn wij in de komende schoolvakanties te vinden op deze prachtige camping en nemen wij de sport/recreatie voor onze rekening. Ben jij benieuwd wat wij misschien voor jouw camping/accommodatie/bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

TEAM BUILDING

Hebben jullie een fanatiek bedrijf, een gezellige vriendengroep, hechte familie, een (basis)school of gewoon een leuk gezelschap? En zouden jullie graag een sportieve activiteit (op locatie) georganiseerd willen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen leuke en sportieve teambuilding activiteiten zoals complete sportdagen, circuittrainingen, boerengolf- wedstrijden, samenwerkingstrainingen enzovoort. Voor meer informatie kun je gerust eens contact met ons opnemen.

ACTIVITEIT AANVRAAG    Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met de privacyverklaring.