BEWUST GEZOND GEWICHT TRAJECT

Het in kaart brengen van je levensstijl en aanpassen.

Binnen Fit Functional hebben Annuska van der Heijden en Chris Stienenbos nu samen een compleet origineel Life Changing Program ontwikkeld!

 

Samen met onze professionals ga jij jouw doelen bereiken door je voedingsstijl, beweegpatroon en denkwijze bij te stellen.

Een laagdrempelig programma waar iedereen, maar dan ook iedereen aan kan deelnemen!

 

Het is vanuit de basis en 12 weken programma met elke maandagavond om 19:00 uur een cursusmoment.

 

Daarnaast krijg je bij dit programma gratis een 1x in de week sporten abonnement voor de groepstrainingen bij Fit Functional. Mocht je na de 12 weken door willen gaan, is dat mogelijk.

Je kunt starten met het traject wanneer jij wilt, elke week zijn er nieuwe instapmomenten.

Hoe gaat het traject in zijn werking

INTAKE GESPREK

Je begint met een persoonlijk intake gesprek van +/- 30 min. Hierin wordt besproken wat jouw individuele doelen zijn. Vervolgens wordt hier een plan van aanpak voor bedacht.

DE WEKELIJKSE CURSUS

Jij gaat 12 weken lang, dagelijks bijhouden wat jouw voeding is, hoe jij mindset is en wat jouw beweging is die dag. Na 1 week ga je weer naar het cursusmoment op maandag. Hier worden algemene tips en tricks gegeven om een bewust gezond gewicht te bereiken. Maar er zal ook ruimte zijn om individueel te bespreken hoe jouw week is geweest en welke persoonlijke tips jij mee krijgt om de komende week weer nieuwe positieve stappen vooruit te gaan maken.

Het cursusmoment is met alle cursisten tegelijk, maar ieder zit daar met zijn of haar eigen doel en zijn of haar eigen stappenplan.

JOUW DOEL

Wij maken gebruik van een fysiek handboek. In handboek staan lege bladen met; Voedingsschema’s, trainingsschema’s en mindset oefeningen. Hierin krijg jij op maat gemaakte adviezen mee om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Hoe jouw doel gemeten gaat worden, wordt besproken bij het intake gesprek. Wil jij graag lichaamsgewicht verliezen/aankomen, dan kan er voor gekozen worden om jouw lichaamsgewicht te meten. Wil jij een positievere mindset, dan kan er gekozen worden voor een 0 tot 10 score van hoe jij jezelf voelt. En wil jij op beweegniveau vooruitgang boeken, dan kan hier een passende meting voor bedacht worden.

SPORTEN

Naast de 12 cursusmomenten krijg je gratis een 1x in de week sporten abonnement extra. Ben je nieuw bij Fit Functional is dat een 1x in de week sporten abonnement. Sport je al bij ons dan wordt je abonnement geüpgraded naar 1x in de week meer sporten.

Onze lifestylecoaches

Chris Stienenbos – foto

Bewegingsexpert

  • Het Bewust Gezond Gewicht Traject

  • 209,9512 weken