Chris Stienenbos

Deskundig – Gepassioneerd – Motivator

Mijn naam is Chris Stienenbos, eigenaar en trainer bij Fit Functional. Mijn persoonlijke doel is om de wereld te laten inzien dat iedereen een sporter is. Hier wil ik jou ook van overtuigen! Daarnaast staat bij mij respect en gezelligheid hoog in het vaandel. ‘Want iedereen is een sporter op zijn eigen niveau’.

Afgeronde studies: Fysiotherapie, Paramedische hogeschool Eindhoven | Minor Ondernemerschap | CIOS Sittard sport- en bewegingscoördinator niveau 4 | Sportmasseur | CIOS personal trainer.

Daan Jonker

Positief – Spontaan – Energiek

Hoi! Mijn naam is Daan Jonker en ik ben (personal) trainer bij Fit Functional. Ik sta elke maandagavond met veel enthousiasme voor jullie klaar. Ook houd ik van een goede afwisseling tussen grappen en sporten! Zie ik je snel?

Huidige studie(s): Fysiotherapie, Paramedische hogeschool Eindhoven | Minor Sportperformance

Afgeronde studies: CIOS Sittard sport- en bewegingscoördinator niveau 4 | CIOS voetbal trainer | CIOS personal trainer.

Wies Holthuizen

Enthousiast – Luisterend oor – Empathisch

Ik ben Wies Holthuizen, ik geef personal trainingen en de groepstraining op dinsdagavond. Elke training staat in het teken van lekker sporten en gezelligheid. Dit gaat uiteraard gepaard met mijn favoriete zin: ‘navel in en span je buikspieren aan!’

Huidige studie(s): Sportkunde, Sporthogeschool Eindhoven | Minor Sportperformance

Afgeronde studie(s): VWO | Minor Voedingscoach

Monique Holthuizen

Empathisch – Enthousiast – Positief

Ik ben Monique Holthuizen.
Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Door zelf veel te sporten en door sportlessen te geven/begeleiden.
Mijn doel is dan ook altijd geweest om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van allerlei vormen van bewegen, en ze de positieve uitwerking te laten ervaren zowel fysiek als mentaal.
Ik heb 25 jaar in het basisonderwijs gewerkt en sinds 3,5 jaar ben ik sportcoach. Vanaf begin november 2021 mag ik de woensdagochtend groepstraining gaan begeleiden bij Fit Functional.
Samen gaan we er veel leuke sporttrainingen van maken, zie ik je snel?

Marley Doets

Positief – leven in het moment – leergierig

Mijn naam is Marley Doets en ik geef de yogalessen binnen Fit Functional. Tijdens mijn lessen probeer ik je te laten ervaren wat yoga écht is. Gegrond zijn, ontspannen zijn, contact maken met je ademhaling en vooral ook in jezelf zijn. Ik vind het fijn als je de les ontspannen maar toch ook energiek weer verlaat.

En het allerbelangrijkste: ‘every body is a yoga body!’ Ik kijk graag samen met jou wat het beste past bij jouw lichaam.

Zie ik je snel eens tijdens een van mijn Power Yoga lessen op maandagavond om 19:30 uur?

Afgeronde studies:
– 200 HR Ashtanga Vinyasa Teacher Training bij de Yogastudio in Eindhoven;
– 50 HR Yin Yoga Teacher Training bij de Arhanta Yoga Ashram Nederland.

Melle van der Heijden

Positief – Enthousiast – Leergierig

Hallo allemaal, mijn naam is Melle.

Leuk mezelf aan jullie voor te mogen stellen. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Eerde. Ik zit op dit moment in mijn tweede studiejaar van de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven.

Mijn kwaliteiten liggen voornamelijk op het stukje blessure preventie en jou zo goed mogelijk tips en tricks geven om te sporten met een lichamelijke klacht om hier vervolgens vanaf te komen. Daarnaast houd ik ervan om jou uit te dagen op jouw eigen niveau.

In mijn vrije tijd sport ik veel en bezoek ik graag festivals, ook ga ik graag uit met mijn vriendinnen.

Samen gaan we er veel leuke sporttrainingen van maken, zie ik je snel?

Annuska van der Heijden

Empatisch, begripvol en motiverend

Hey hey, ik ben Annuska van der Heijden.

Ik vind het super leuk om jullie te mogen gaan begeleiden met het lifestyle programma binnen Fit Functional: Bewust Gezond Gewicht programma.

Als ervaringsdeskundige en lifestyle coach heb ik een unieke kijk op het behalen van lifestyle doelen. Ik geloof erin dat alle 3 de aspecten uit het Liever Lichter Leven Model (Mindset, Voeding en Bewegen) belicht moeten worden om structurele veranderingen te realiseren.

Wie samen met mij aan de slag gaat met het Bewust Gezond Gewicht programma zal merken dat het meer is dan een mooie slogan. Het is een manier van leven!

Ik sta voor kwaliteit van jou leven nú. Ben jij er klaar voor om samen met mij aan de slag te gaan?

Melle van der Heijden

Doelgericht – Sociaal – Oplossingsgericht

Hoi! Ik ben Lisa Holinsky en ik ben trainster bij Fit Functional. Ik hoop mensen te kunnen motiveren en te begeleiden bij hun persoonlijke doelen. Met de opleiding die ik volg (fysiotherapie) heb ik een goede basis van kennis en ervaring opgebouwd die ik graag met jou deel. Ik kijk ernaar uit om tijdens de groepstrainingen samen aan de slag te gaan!

Huidige studie(s): Fysiotherapie, Paramedische hogeschool Eindhoven | Minor Psychologie voor Young Professionals