Terugblik 2021 | Fit Functional

team

Trainers

Auteurs


Trainers Fit Functional

Terugblik 2021


Het jaar 2021 was voor Fit Functional een heel erg leuk, sportief, uitdagend en variërend jaar waar wij met veel plezier op terug kijken. Graag blikken wij met jullie terug op veel sportieve gebeurtenissen die er bij Fit Functional hebben plaatsgevonden in het sportjaar 2021.

Het jaar 2021 was voor Fit Functional een heel erg leuk, sportief, uitdagend en variërend jaar waar wij met veel plezier op terug kijken. Graag blikken wij met jullie terug op veel sportieve gebeurtenissen die er bij Fit Functional hebben plaatsgevonden in het sportjaar 2021.

In 2021 hebben wij 2 nieuwe toppers mogen ontvangen binnen ons trainersteam. Daan en Chris hebben Wies in februari 2021 mogen verwelkomen als nieuwe trainster en in oktober 2021 is Monique daar ook bijgekomen als 4e topper. Met dit team van specialisten binnen de sportwereld, wisten wij wekelijks gemiddeld 125 sporters te begeleiden op zijn of haar eigen niveau. Deze sporters hebben ervoor gezorgd dat wij zo’n 300 groepstrainingen en 420 personal- en small-group trainingen hebben mogen geven in het jaar 2021.

Wij willen alle sporters enorm bedanken die samen met Fit Functional aan zijn of haar persoonlijke sportdoelen zijn gaan werken in het afgelopen jaar.

Fit Functional staat nooit stil en blijft in beweging, zo ook de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Halverwege het jaar 2021 is er besloten om de overstap te maken naar een nieuwe bedrijfsnaam; ChrisFit Sports werd Fit Functional. Een hoogte punt voor de ontwikkeling van het bedrijf en waar wij tot op de dag van vandaag nog geen een moment spijt van hebben gehad.

Dit jaar kende nog heel erg veel meer mooie hoogte punten; Een succesvol activiteiten jaar op de camping Het Goeie Leven in Eerde; De vele bedrijfstrainingen bij MARS, CLOUDOE, Van der Linden BS enzovoort; Alle hele leuke gepersonaliseerde kinderfeesten; De organisatie van een sportdag voor de volledige Basisschool Petrus en Paulus in Eerde; De succesvolle hardlooptrainingen met als eindresultaat 24 hardlopers die de 5km hebben uitgerend en 6 hardlopers de 10km tijdens de Krollenloop 2021; Hele mooie persoonlijke resultaten in de groepstrainingen en personal trainingen; De gegeven lezingen in samenwerking met Annuska van der Heijden; Sport specifieke trainingen voor de Hockeyclub Geel-Zwart in Veghel.

2021, een jaar vol nieuwe ervaringen, enthousiaste sporters, nieuwe uitdagingen en behaalde doelen. Met een volledig nieuw jaar in het vooruitzicht, kunnen wij niet wachten om hier samen met jullie weer opnieuw een super sportief jaar van te gaan maken.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling toe. Op naar een sportief 2022 waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau mooie sportieve doelen mag weten te behalen.

Sportieve groet namens het volledige Fit Functional trainersteam; Monique, Wies, Daan en Chris.